Hvad koster en ny gearkasse? Priseksempler

En ny gearkasse i bilen – uanset om den er ny eller veteran – er en reparation, som kan variere meget i priser. Det afhænger af bilens mærke og alder. Nogle mekanikere kan måske også tilbyde dig at montere en brugt gearkasse til færre penge.

Når jeg ser på sider med tilbud om reparationer, tjekker jeg gerne Google anmeldelser, vurderinger på Trustpilot – ja, egentlig også om siden er korrekturlæst.

Der er som bekendt ingen grund til at give overpris. Mekanikeren skal ikke have drikkepenge, og dem med høj timeløn er ikke nødvendigvis bedre end de andre.

Hvis du har brug for et godt overblik over, hvad de professionelle mekanikere tager for at udskifte gearkassen i din bil, kan du bruge Autobutler.dk

Her kan man fortælle online, hvad man skal have repareret. Herefter kan alle mekanikere komme med et tilbud til dig.

Besøg dem her: Autobutler.dk (annonce)

Så skal du nok få et helt konkret svar på, hvad en ny gearkasse koster.

Ved at indtaste din nummerplade kan mekanikerne hurtigt se, hvilken bil du har og give et præcist tilbud. Det er nemlig ikke lige meget, om man kører i en Ford eller en BMW.

Hvilke tegn er der på, at gearkassen skal skiftes?

Du vil typisk kunne mærke, at det bliver besværligt at skifte gear. Det føles, som om der står noget i vejen, når man vil skifte. Selv har jeg prøvet at køre i en bil, som pludselig kun kunne sættes i 3. gear. De andre virkede låst. Du kan også lægge mærke til støj fra gearkassen, nogle siger “gearkassen synger”. Når du oplever den slags problemer, er det ikke nødvendigvis, fordi kassen skal udskiftes. Den kan i nogle tilfælde repareres.

Mærker

Kobling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *