Veteranbiler og motorcykler til salg - Gratis annoncering
Vehicles

   
Vælg kategori # Køretøj
picture for subcategory  Personbiler (Veteran og klassisk) 82
picture for subcategory  Motorcykler (Veteran og klassisk) 4
picture for subcategory  Lastbiler (Veteran og klassisk) 2
picture for subcategory  Nyere biler (max 25 år) 3
picture for subcategory  Reservedele 4
 
 

Om Veteranbiler til salg

Alle kan sælge gamle biler, og ingen skal betale for deres annonce. Og så skal det være lige så enkelt som hurtigt. Hvis du som bruger oplever problemer på siden, så er du mere end velkommen til at smide en besked. Du kan kontake mig gennem siden forum, hvor der er snak om veteranbiler og relaterede emner.

Du kan også ringe eller smide en mail til mig.

Det gælder selvfølgeligt også, hvis du ikke lige kan hitte ud af dem med at oprette en annonce. Så kan jeg gøre det for dig.

Reservedele til veteranbiler

Nogle brugere har også haft reservedele til salg. Lige nu kan du købe en gammel dieselmotor, et motorstativ m.m. Sektionen med reservedele fylder ikke meget på siden nu, men der kommer mere indhold.

Hvorfor er det gratis

Fordi siden kun skal tjene på at vise Google-annoncer. Og så fordi jeg egentlig bare laver siden som en hobby.

Der er altså ikke noget større firma bag, som styrer det hele. Blot en stor glæde ved veteranbiler.

Solgte biler

Gennem tiden har der været mange interessante veteran-køretøjer på siden. Blandt de populære veteranbiler er der MGA og MGB, Volvo Amazon, Ford Mustang og VW Bobbel. Hvis billedet af bilen er godt, lægger jeg det nogle gange ind på en underside, hvor det kun er med for synets skyld.

Facebook

Siden har også en Facebook-gruppe, hvor alle kan uploade billeder og deltage i snakken om de gamle biler. Siden kan ses her: Facebook-gruppe for Veteranbiler til salg.dk. Når du opretter en annonce, kan du lægge den på gruppen og få mere gratis synlighed. Hvis man er heldig, bliver den delt af andre brugere. Det er også stedet, hvor du kan stille tekniske spørgsmål, når du vil indsende veteranbiler på denne side.

Nyheder

Ferrari går til 48 mio. kroner

I 2014 blev en Ferrari 250 GT LWB California Spider 1958 solgt på den navnkundige RM Auctions. Pris: 48 mio. Det bør nok ses i lyset af, at auktionen fremviste konkurrende, veteranentusiaster fra 20 lande. Med blikket stift rettet mod denne sjældenhed, som der kun findes 50 af i verden, pressede de hinanden, indtil prisen eksploderede. Der er med andre ord masser af penge i veteranbiler.

Volvo PV444 bliver 70 i år

I 80erne og 90erne havde Volvo det velkendte kasselook, hvis æstetiske kvaliteter må siges at være lidt af en smagssag. Men Volvo har som bekendt produceret flere modeller, hvis ydre langt fra giver associationer til kasser eller andre kantede former.

I år - nærmere bestemt den 1. september - fylder PV 70 år, hvortil man som bilentusiast vel nok må sige tillykke. Den pæne veteranbil til højre har "1952" skrevet på dåbsattesten og er således en lillebror til de først producerede biler af PV-typen.

Ifølge Volvo var modellen kommet ud noget tidligere, hvis ikke det var for 2. verdenskrig.


Produceret af Marcus Janby
CVR.: 31387639
Adresse:
Gyvelvej 61
6621 Gesten
Kontakt supportTlf.: 2932 5344
Mail: info A veteranbilertilsalg.dk

Et billede: