Veteranbiler og motorcykler til salg - Gratis annoncering
Vehicles
?
Vælg kategori # Køretøj
picture for subcategory  Personbiler 198
picture for subcategory  Veteranmotorcykler 8
picture for subcategory  Veteranknallerter 3
picture for subcategory  Veteranlastbiler 9
picture for subcategory  Diverse 3
picture for subcategory  Nyere biler (max 25 år) 4
picture for subcategory  Bus 1
picture for subcategory  Reservedele 7
 
 

Om Veteranbiler til salg

veteranbiler

Alle kan sælge gamle biler, og ingen skal betale for deres annonce - Det er lige så enkelt, som det er hurtigt. Hvis du som bruger oplever problemer på siden, så er du mere end velkommen til at smide en besked. Du kan kontake mig gennem sidens forum, hvor der er snak om veteranbiler og relaterede emner.

Du kan også ringe eller smide en mail til mig.

Det gælder selvfølgeligt også, hvis du ikke lige kan hitte ud af det med at oprette en annonce. Så kan jeg gøre det for dig. - Lige nu har siden over 100 annoncer for veteranbiler og klassiske biler rundt omkring i Danmark.

Reservedele til veteranbiler og klassiske biler

Nogle brugere har også haft reservedele til salg. Lige nu kan du købe en gammel dieselmotor, et motorstativ m.m. Sektionen med reservedele fylder ikke meget på siden nu, men der kommer mere indhold.

Solgte biler

Gennem tiden har der været mange interessante veteran-køretøjer på siden. Blandt de populære veteranbiler er der MGA og MGB, Volvo Amazon, Ford Mustang og VW Bobbel. Hvis billedet af bilen er godt, lægger jeg det nogle gange ind på en underside, hvor det kun er med for synets skyld.

Facebook

veteranbiler Faceboook-gruppe Siden har også en Facebook-gruppe, hvor alle kan uploade billeder og deltage i snakken om de gamle biler. Siden kan ses her: Facebook-gruppe for Veteranbiler til salg.dk. Når du opretter en annonce, kan du lægge den på gruppen og få mere gratis synlighed.

Hvis man er heldig, bliver den delt af andre brugere (mest fra Danmark, men nogle gange også fra England, Tyskland, Sverige og Norge). Det er også stedet, hvor du kan stille tekniske spørgsmål, når du vil indsende veteranbiler og klassiske biler på denne side.

***Viden og nyheder om klassiske biler


VW Beetle - Lille bil med en stor historie

vw bobbel 1958 veteranbil

En VW Bobbel ændrer ikke udseende - Den ændrer kun funktion, så den kommer til at virke bedre. Sådan lyder et af slagordene om denne veteranbil, som fra 1997 også kom i en nyere udgave.

Det er en lille bil med en meget stor historie, som strækker sig fra 1938 - 2003. I oprindelsen kommer vi ikke uden om bilens baggrund i Nazi-Tyskland, hvor Volkswagen blev produceret fra 1938. Idéen var at masseproducere en "bil til folket", en lille, enkel bil, som kunne pryde det nye motorvejsnetværk i Tyskland. Men det var først efter krigen, at masseproduktionen af denne bilmodel begyndte.

Desginet er udført af ingen ringere end Ferdinand Porsche, som brugte et par år på det perfekte design, som stadig tager sig godt ud blandt veteranbiler. I dag er VW Beetle blandt det 20. århundredes mest solgte biler. Ja, faktisk er der procuceret flere end Ford T.

Den sorte model på billedet er en nyrenoveret model fra 1958.

***Chokerende priser på Porscher - Ny verdensrekord

Den 2. november 2014 er en historisk dag på det kendte Artcurials Automobiles sur les Champs. For da det sidste brag lød fra auktionshammeren denne dag, var der solgt biler for næsten 6 millioner Euro. Blandt topscorerne lå Porsche Carrera 2.7 targa fra 1974. Den gik til 232,400 Euro. Modellen 911 2.4S targa fra 1972 beløb sig til 212,200 Euro. Der er tale om verdensrekord for disse modeller.

Den slags auktioner for veteranbiler er dog ikke kun forbeholdt hovedrige mænd, der tænder cigarer med 100 Euro-sedel. Der var også billigere modeller. En Morris Mini Traveller fra 1966, endte fx på 42,912 Euro. Eller hvis vi skal længere ned i pris: Mercedes-Benz 450 SL cabriolet med hard-top fra 1972 til 25.000 Euro.

Liste med alle resultater fra auktionen

Du kan se alle solgte veteranbiler i en prisliste her: Solgte veteranbiler - priser, billeder af bilen m.m. Siden bugner af smukke veteranbiler.

***MG Abingdon Edition

- Klassisk look - moderne teknik og motorkraft


Firmaet Frontline Developments har specialiseret sig i at genskabe veteranbiler. Kort fortalt handler det om at udvikle moderne biler med alt den nye teknik - og så bare med veteranbilens design.

I videoen her ser vi et pragteksempler: MG Abingdon Edition. Designmæssigt har firmaet bevaret de smukke former fra den gamle tid.

Men man skal ikke tage fejl af, hvad det er for en bil. Den er udstyret med en Mazda MX-5 fire-cylindret motor, som de har boostet til at kunne levere hele 304 hestekræfter.

Med de enorme kræfter under motorhjelmen kan den udfordre de fleste biler på vejen, ja, faktisk kan den næsten komme op på siden af en Corvette Stingray Z51. Men også kun næsten.

Interiøret minder meget om den oprindelige model. Det er holdt i veteranbilernes enkle former. For den, som sætter sig ind i bilen, er det som en tur tilbage til de enkle tider, hvor en bil skal have pedaler og rat - og ikke meget andet.

Men firmaets veteranbiler (eller hvad man nu skal kalde dem) er alligevel noget af det mest moderne, når man kigger ind bag det klassiske ydre.

Prisen på modellen ligger omkring de 96,000 pund.***Ferrari går til 48 mio. kroner

I 2014 blev en Ferrari 250 GT LWB California Spider 1958 solgt på den navnkundige RM Auctions. Pris: 48 mio. Det bør nok ses i lyset af, at auktionen fremviste konkurrerende, veteranentusiaster fra 20 lande. Med blikket stift rettet mod denne sjældenhed, som der kun findes 50 af i verden, pressede de hinanden, indtil prisen eksploderede. Der er med andre ord masser af penge i klassiske biler og veteranbiler.

***Volvo PV444 bliver 70 i år

volvo pv444 fra 1952 I 80erne og 90erne havde Volvo det velkendte kasselook, hvis æstetiske kvaliteter må siges at være lidt af en smagssag. Men det svenske bilmærke har som bekendt produceret flere modeller, hvis ydre langt fra giver associationer til kasser eller andre kantede former.

I år - nærmere bestemt den 1. september - fylder PV 70 år, hvortil man som bilentusiast vel nok må sige tillykke. Den pæne veteranbil til højre har "1952" skrevet på dåbsattesten fra Sverige og er således en lillebror til de først producerede biler af PV-typen.

Ifølge Volvos eksperter i veteranbiler var modellen kommet ud noget tidligere, hvis ikke det var for 2. verdenskrig.

***Nyttige links

Veteranposten.dk - Handelsplads for klassiske biler. Hos Veteranposten finder du endnu flere veteranbiler end på denne side. Veteranposten er egentlig et magasin, som kan købes i mange Danmarks kiosker. På deres hjemmeside kan du se, hvilke kiosker der har magasinet.

Veterandele.dk - Som navnet allerede antyder er det en handelsplads for reservedele til de klassiske biler. Det er et af de steder, hvor man kan lede, hvis man lige står og mangler en original del til bilen.

Jydsk Veteranbil Værksted - Vi ville ikke kunne nyde synet af veteranbilerne, hvis ikke det var for de dygtige veteranmekanikere. På denne side tilbydes reparation af de gamle biler. Du kan se eksempler på veteranbiler, som dette firma har restaureret. Det gælder fx MGA Coupe fra 1958, Ford A Tudor fra 1929, Hudson 8 Convertible Coupè fra 1938 plus et par andre.

Hundegardtilsalg.dk - Et godt sted, hvis du skal bruge transportbur til din klassiske bil.

Hundetips.eu - transportbure - Samling af hundebure.

EBAY Motors - Både biler og reservedele til klassiske biler.

Fordele ved veteraner

Lavere vægtafgift. Når bilen er over 35 år gammel, biver vægtafgiften nedsat til 25 % af det oprindelige beløb.

Classic cars for sale in Denmark

The translation of the title of this page could be "Classic cars for sale" or "Veteran cars for sale". You do not have to pay anything to use the site.

The site is an online market place for classic cars in Denmark.

How to find a classic and contact the owner

You can use the search function on the top. For instance you can write "BMW" and press enter. When you click on the ad, you can see a photo of the car and a description. If you scroll down, you can see a button whith the Danish text "Skriv til ejeren". It means "Write to the owner". It should not be a problem to write to the owner in English, as most Danes understand the language.

Ha' en god dag!

Kontakt support


Mail: info A veteranbilertilsalg.dk
CVR.: 31387639 (ikke telefonnummer)

Adresse:

Gyvelvej 61

6621 Gesten