Her kan du helt gratis lave annoncer for veteranbiler. Vi har kategorierne "Personbiler", "Motorcykler" og "Lastbiler" og "Reservedele til veteranbiler". Hvis du er interesseret i at lave annoncer i andre kategorier, så send en mail (mailen kan ses på siden "Info").


Veteranbiler og motorcykler til salg
Vehicles

   
Vælg kategori # Køretøj
picture for subcategory  Personbiler (Veteran og klassisk) 41
picture for subcategory  Motorcykler (Veteran og klassisk) 5
picture for subcategory  Lastbiler (Veteran og klassisk) 2
picture for subcategory  Reservedele 1
 
 

Gennem tiden er der kommet annoncer for de mest almindelige veteranbiler, fx Volvo Amazon, MGA 1500 og MGB, Mercedes 200 m.m., Lincoln Capri m.m. I kategorien "Veteranmotorcykler" (en nyere kategori) er det blevet til BMW og Honda.

Det er 100 % gratis at lave annoncer på denne side, for der skal kun tjenes på reklamer. Se evt. mere under "Vilkår" og Hjælp". Søger du biler i bestemte geografiske lokaliteter (fx Jylland, Fyn, Sjælland), kan det være en god idé at bruge søgefunktionen øverst (under menuen) eller lige herunder.

Regler for veteranbiler i Danmark

Før du anskaffer dig en veteranbil, kan det være en god idé at undersøge de særlige regler, som gælder for dem. Afgifterne er anderledes (læs evt. på Skat.dk). Bilforsikringen er også anderledes. Firmaet Nordisk Veteran forsikrer mere end halvdelen af de danske veterankøretøjer. Prisen på forsikringen hos de forskellige selskaber afhænger af mange faktorer, fx hvor meget du vil køre i bilen. Du kan få kasko ligesom med almindelige biler. Kører du aldrig i bilen, kan du alligevel få kasko, nemlig den såkaldte stilstandskasko.Og nu til noget helt andet... Cadillac 1960Flere videoer...
Nyeste annonce

Ford LTD429 sælges eller byttes

Efter 33 år i min varetægt og med kun én ejer derfør (Electromatic 1973-1981) har jeg nu besluttet at sælge min LTD. Det er, så vidt jeg kan se, den eneste, der er til salg i Danmark. Bilen er synet i november 2009 og holder altså syn næsten 4 år endnu

Fandt du ikke det, som du søgte?

Produceret af Marcus Janby
CVR.: 31387639

Kontakt support


Tlf.: 3122 9529


Adresse:
Gyvelvej 61
6621 Gesten